Rengøring i København

Leder du efter et pålideligt rengøringsfirma? Hos Kelly Ejendomsservice sætter vi en ære i, at holde jeres lokaler rene. Vi er en virksomhed der har fokus på detaljer, service og kvalitet. Dette gælder for alle vores kunder – uanset størrelse. Vi har over 10 års erfaring i branchen.

Vi vil altid gøre vores bedste for at sikre, at jeres arbejdsplads står rent og flot hver dag. Vi levere de højeste standarder inden for rengøring og har gjort det siden vi startede virksomheden.
Når jeres lokaler fremstår rene, øger det arbejdsglæden og produktiviteten. Det giver også et positivt indblik af jer som virksomhed over for jeres kunder og besøgende.

Vi benytter os af underentreprenører som nøje er udvalgt til, at hjælpe i de situationer, hvor vi akut står og mangler personale. Det betyder også at vi heller ikke har store udgifter til lønninger til f.eks. inspektør, sælgere, afd. direktør.
Vi er måske ikke det billigste rengøringsfirma. Vi ønsker at levere en ydelse vi kan stå ved.Byggepladsservice og rengøring af skurvogne

Vi tilbyder rengøring af skurvogne samt opfyldning af papirvarer og sæbe. Oprydning og andre services på byggepladser tilbyder vi også.

Flytterengøring

Ved ind eller udflytning af din bolig, kan der være behov for rengøring og vinduespudsning. Her kan vi også være behjælpelige.

Tæpperens

Alle typer gulve skal have vedligeholdelse i ny og næ. Dette gælder også dine gulvtæpper. Skidt og snavs sætter sig, trods støvsugning. Derfor er det en god idé og få renset tæpper, så det holder et sundt indeklima.