Trappevask København

Trappevask i København

Kelly Ejendomsservice tilbyder trappevask til erhvervsejendomme og boligforeninger i hele København.
Vi har stor erfaring med at rengøre trappeopgange og vi ved, hvor vigtigt det er at være grundig med trappevask.
Trappeopgange er ofte meget trafikeret steder og lige meget, om det er beboere eller kunder der er bruger af trapperne, er det vigtigt at de er pæne så de får et godt førstehånds indtryk.

Alle har forskellige behov og ønsker, og dette respektere vi til fulde. I bestemmer, hvor ofte, hvad og hvor meget vi skal gøre. Vi vil dog altid komme med vores anbefaling til, hvordan i for det mest optimale resultat.

Trappevasken udføres ved fejning eller støvsugning hvis muligt(kræver strømstik i opgangen). Ved at støvsuge en trappeopgang suger man skidtet op med det samme - imodsætning til fejning, hvor du blot trækker det med ned. Ved fejning flyver støvet op i luften og lander igen. Derfor vil vi altid anbefale at få sin trappeopgang støvsuget.
Efterfølgende vasker vi gulvet med vand og en sæbe der passer til det pågældende gulv.

Som en del af vores vifte af serviceområder tilbyder vi også vinduespudsning af opgangsvinduer. Prisen for vinduepudsning af opgangsvinduer starter som regel ved 200,- eksl. moms.


Hvad koster trappevask i København?

Prisen på trappevask kan varrire alt efter, hvor meget og hvad du ønsker vi skal udføre.

Vi vil til hver en tid heller end gerne komme ud og besigtige jeres ejendom, så vi kan udføre et tilbud der passer perfekt til jeres behov. Samtidig ønsker vi også den personlige kontakt med jer, da det danner et solid grundlag for et godt samarbejde.