Rens af tagrender

Rens af tagrender i København og på Sjælland

Rensning af tagrender er en investering. Hvis en tagrende er fyldt eller beskadiget kan tagrenden ikke virke optimalt og derved kommer der vand andre steder end ned i nedløbsrøret. Over længere tid kan det forårsage skade på murværk eller fundament.

Vi renser tagrender i København og på hele Sjælland. Vi gør brug af en benzindrevet maskine der har krafig sugeevne. Derfor har vi ikke behov for at trække strøm fra dig som kunde - vi klarer altså opgaven helt selv. Med sugeren benytter vi os af et forlængerør der kan nå helt op til 15 meters højde. Så er du husejer eller en foreningen med en ejendom der går op til 5. sal kan vi hjælpe dig med rens af tagrender.Undgå skader på din ejendom - få et tilbud på rens af jeres tagrender

Ring til 25156047 eller skriv til os, så vi kan tage en snak om jeres behov.

Hvad koster tagrenderens i København?

Prisen på rens af tagrender kan varrire alt efter, hvor mange meter tagrender du har og antal nedløbsrør.

Vi vil til hver en tid heller end gerne komme ud og besigtige jeres ejendom, så vi kan udføre et tilbud der passer perfekt til jeres behov. Samtidig ønsker vi også den personlige kontakt med jer, da det danner et solid grundlag for et godt samarbejde. Ring derfor 25156047 eller kontakt os via kontakt formularen du kan komme til her!