Rens af tagrender

Rens af tagrender i København og på Sjælland

Rensning af tagrender er en investering. Hvis en tagrende er fyldt eller beskadiget kan tagrenden ikke virke optimalt og derved kommer der vand andre steder end ned i nedløbsrøret. Over længere tid kan det forårsage skade på murværk eller fundament.

Vi renser tagrender i København og på hele Sjælland. Vi gør brug af en benzindrevet maskine der har krafig sugeevne. Derfor har vi ikke behov for at trække strøm fra dig som kunde - vi klarer altså opgaven helt selv. Med sugeren benytter vi os af et forlængerør der kan nå helt op til 14-15 meters højde. Så er du husejer eller en foreningen med en ejendom der går op til 4-5. sal kan vi hjælpe dig med rens af tagrender.Rens af tagrender

Undgå skader på din ejendom - få et tilbud på rens af jeres tagrender

Ring til 25156047 eller skriv til os, så vi kan tage en snak om jeres behov.

Hvad koster tagrenderens i København?

Prisen på rens af tagrender kan varrire alt efter, hvor mange meter tagrender du har.

Vi vil til hver en tid hellere end gerne komme ud og besigtige jeres ejendom, så vi kan udføre et tilbud der passer perfekt til jeres behov. Samtidig ønsker vi også den personlige kontakt med jer, da det danner et solid grundlag for et godt samarbejde. Ring derfor 25 15 60 47 eller kontakt os via kontakt formularen du kan komme til her!

Rens af tagrender på abonnement

Med et abonnement på rensning af tagrender bestemmer du selv om du vil have renset én eller to gange årligt.
Hvis en ejendom er placeret op imod et større beplantet området kan det være nødvendigt at få renset to gange årligt. Men ofte er det nok med at få renset tagrender i oktober eller november - typisk efter løvfald.

Du behøver ikke at bekymre dig om, at få renset tagrender igen, hvis du siger ja til et abonnemet på tagrenderens. Vi sørger for, at give dig besked før vi kommer og udføre arbejdet.
Skriv til os i kontakt formularen - så kontakter vi dig og giver en god pris på tagrendrens.